Uvjeti i sigurnost plaćanja

UVJETI PLAĆANJA
Sva plaćanja na ovoj web stranici obrađuju se kroz Stripe – sustav za procesuiranje online plaćanja, koji koristi nekoliko milijuna web trgovina u preko 120 zemalja  širom svijeta. Kroz Stripe sustav se dnevno obradi preko 250 milijuna transakcija online plaćanja.

Plaćanje kreditnim karticama moguće je jednokratno s karticama Visa, MasterCard, American Express, Maestro, Diners club za iznose jednake ili iznad 35 €. Na stranici upišite broj Vaše kartice, pa će sustav sam prepoznati brend kartice. Kad potvrdite kupnju, vidjeti ćete potvrdu o svojoj narudžbi koja će biti poslana na vašu e-mail adresu.

Stype sustav poslat će vam potvrdu na e-mail o provedenoj transakciji za navedeni iznos. Radi Vaše zaštite Stripe sustav ne dopušta nam naplatu većeg iznosa od autoriziranog niti uvid u broj Vaše kreditne kartice.

SIGURNOST PLAĆANJA
Svi podaci unesenih kreditnih kartica prilikom plaćanja isključivo se obrađuju i evidentiraju kroz Stripe, te su zaštićeni najvišom razinom sigurnosnih protokola. 
Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.
Stripe sustav ima PCI Level 1 certifikat koji je najveći standard u online sustavima plaćanja. Osim navedenog Stripe koristi i PGP ključeve za sigurnu komunikaciju.

Stripe osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Ova web stranica nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Stripe zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova.
Stripe sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Mi ne pohranjujemo brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Terms and condityions and safety of payment